Jalgpallikoondise peatreener Häberli Klavani koondisega taasliitumisest: olen temaga ühenduses olnud

Postimees Sport
Copy
Thomas Häberli.
Thomas Häberli. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Eesti jalgpallikoondis alustab tuleval nädalal järjekordset MM-valiksarja, mille esimestes lahingutes minnakse vastamisi Tšehhi ja Valgevenega. Lisaks kahele valikmängule võetakse maavõistluses mõõtu ka Rootsi esindusega, millega viieaastase vaheaja järel liitub ka legendaarne Zlatan Ibrahimovic.

Jalgpallikoondise peatreener Thomas Häberli läheb oma esimestele ametlikele kohtumistele vastu väga ootusärevalt. Tal on igaks mänguks olemas strateegia, kuid hetkel puudub ülevaade, kuidas see väljakul kajastuma võib hakata.

«Olen mängijatevalikuga rahul ja nüüd tuleb järgnevatel päevadel võimalikul hästi ühte sulanduda. Esmaspäeval võib mõistagi koosseisus veel muudatusi tekkida, kuid loodame, et nii ei lähe,» viitas peatreener sellele, et koguni viis mängumeest – Henrik Ojamaa, Martin Miller, Märten Kuusk, Matvei Igonen ja Markkus Seppik – viibivad koroonaviiruse tõttu eneseisolatsioonis ja võimalik, et nad tuleb asendada teiste mängijatega. «See oleneb mõistagi mängijast. Meil on küll lahendused juba mõeldud selleks olukorraks, kuid loodame, et kõik viis meest saavad meid järgmisel nädalal aidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles