INTERVJUU ⟩ Alt lubab Saaremaa võrkpallile raha, mänedžer ei kipu veel hõiskama

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Saaremaa võrkpalliklubi jäi vaatamata raskustele pinnale. Fotol võistkonna kirglik kreeklasest peatreener Ioannis Kalmazidis.
Saaremaa võrkpalliklubi jäi vaatamata raskustele pinnale. Fotol võistkonna kirglik kreeklasest peatreener Ioannis Kalmazidis. Foto: Joosep Martinson/vcl.ee

Saaremaa võrkpalliklubi ümber keerlevad lisaks sportlikele saavutustele üsna tihti ka skandaalimaiguga lood. Kõrgete ambitsioonidega tiimid toimetavadki noateral, et võimalustest maksimum välja pigistada.

Kalendriaasta vahetuse paiku kerkisid esile saarlaste rahamured. Mängijatele jäi mõne kuu jooksul palk maksmata, mistõttu nii mõnigi kohvri pakkis ja uue töökoha leidis. Rasked ajad elati aga üle ning vähemalt tänavune hooaeg mängitakse lõpuni. Lahkujad asendati ja endiselt sihitakse esikohta nii Eesti kui ka Balti liigas.

Finantsprobleemide võtmeisik oli tiimi president Ivar Alt. Esmaspäeval ilmus Äripäevas lugu, kus kirjutati, et ettevõtja pääses miljonivõlast. See võiks ju võrkpallimeeskonnale positiivselt mõjuda. Saaremaa mänedžer Hannes Sepp ütles aga Postimehele antud intervjuus, et palgamure klaariti juba palju varem ja muu kattega. Tuleviku kohta pole samas põhjust veel suuri järeldusi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles