Eesti koondislase tiimikaaslane rääkis koroona pikast mõjust: ma ei tunne endiselt lõhnu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Miro Bilan (mustas).
Miro Bilan (mustas). Foto: Norbert Scanella/imago images / PanoramiC/Scanpix

Eelmise nädala reedel möödus Eestis täpselt aasta koroonaviiruse esimese laine tõttu välja kuulutatud eriolukorrast. Oma koroona-aastapäeva tähistas hiljuti ka Eesti korvpallikoondislase Kaspar Treieri tiimikaaslane Miro Bilan.  

213 cm pikkune keskmängija haigestus koroonaviirusesse 2020. aasta 16. märtsil ehk 366 päeva tagasi ning kuigi suures plaanis põdes ta haiguse kergelt läbi, siis teatud probleemid pole horvaati siiani jätnud. 

«Täpselt aasta tagasi kaotasin oma lõhnataju ja see pole siiani täielikult taastunud. Lisaks on mu maitsemeel jätkuvalt segaduses ning enamik tavapäraseid jooke maitsevad minu jaoks jätkuvalt erinevalt. Sellega on keeruline hakkama saada, mistõttu palun, olge ettevaatlikud, hoidke ennast ja püsige terved,» säutsus Bilan teisipäeval. 

31-aastane Bilan pallib tänavu koos Treieriga Itaalia kõrgliigaklubis Sassari Dinamo. Lisaks on ta karjääri jooksul mänginud veel Horvaatia ja Prantsusmaa kõrgliigades, kust teeninud kamaluga medaleid. Kokku on ta neljakordne Horvaatia ja ühekordne Prantsusmaa meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles