MM-valiksarja esimesed mängud on Häberli küpsuseksam

Karl-Joosep Küngas
Copy
Oktoobris toimunud viimases ametlikus kodumängus mängis Eesti 1:1 viiki Armeeniaga. Kolmapäeval võõrustatakse Lilleküla staadionil Tšehhi koondist.
Oktoobris toimunud viimases ametlikus kodumängus mängis Eesti 1:1 viiki Armeeniaga. Kolmapäeval võõrustatakse Lilleküla staadionil Tšehhi koondist. Foto: Madis Veltman / Postimees

Eesti jalgpallikoondis alustab järgmisel nädalal 2022. aasta MMi valiksarja, mille esimestes mängudes minnakse vastamisi Tšehhi ja Valgevenega. Lisaks kahele valikmängule võetakse maavõistluses mõõtu Rootsi esindusega, millega viieaastase vaheaja järel liitub ka legendaarne Zlatan Ibrahimovic.

Aasta esimestel päevadel Eesti koondise peatreeneriks saanud šveitslane Thomas Häberli läheb oma esimestele ametlikele kohtumistele vastu suure ootusärevusega. «Olen mängijate valikuga rahul ja nüüd tuleb järgnevatel päevadel võimalikul hästi ühte sulanduda. Esmaspäeval võib mõistagi koosseisus veel muudatusi tekkida, kuid loodame, et nii ei lähe,» viitas peatreener sellele, et koguni viis mängumeest – Henrik Ojamaa, Martin Miller, Märten Kuusk, Matvei Igonen ja Markkus Seppik – viibivad koroonaviiruse tõttu karantiinis ja võimalik, et nad tuleb asendada teiste mängijatega. «See oleneb mõistagi mängijast. Meil on küll lahendused juba mõeldud selleks olukorraks, kuid loodame, et kõik viis meest saavad meid järgmisel nädalal aidata.»

Klavan ei kuulu koondise plaanidesse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles