Bolšunov valmistub pulmadeks: need toimuvad Norra stiilis, aga Iverseni ma ei kutsu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Johannes Høsflot Klæbo (vasakul) ja Aleksandr Bolšunov.
Johannes Høsflot Klæbo (vasakul) ja Aleksandr Bolšunov. Foto: Gian Ehrenzeller/EPA/Scanpix

Kuigi murdmaasuusatamise tipptegijal Aleksandr Bolšunovil tekkis võistlusrajal norralastest konkurentidega konflikte, ei pea venelane pikka viha. 

Teist aastat järjest MK-sarja tšempioniks kroonitud Bolšunov saab mõneks ajaks mõtted suusaradadelt eemale, sest valmistub kaaslase Anna Žerebjatjevaga pulmadeks. Siiski käivad juttudes endiselt läbi ka vanad sõbrad Johannes Høsflot Klæbo ja Emil Iversen. 

«Pulmad tulevad varsti, 24. aprillil. Anja alustas ettevalmistustega juba pool aastat tagasi, enne minu võistlushooaega. Ma ei taha eriti segama hakata,» rääkis Bolšunov kodumaa meediale. 

«Millises stiilis pulmad tulevad? Norra! Ma ei tea, mul pole veel ülikondagi. Seni pole Klæbolt veel vastust saanud. Olen aru saanud, et norralased kardavad endiselt koroonapandeemiat. Iversen toostmeistriks? Ta saaks sellega hakkama küll, aga ma ei kutsu teda,» naljatas suusaäss. 

Juba suusaalade MMi ajal ütles Bolšunov, et kutsus Klæbo enda pulma. Paistab, et ta pole ümber mõelnud ka pärast 50 km sõidu konflikti, kus ta suusakepi murdis ja pidi lõpuks leppima Iverseni järel teise kohaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles