FC Elva süüdistab Ekspressi ebaobjektiivses kajastuses

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Nüüdseks vallandatud Marek Naarisel oli FC Elvas suur roll. Lisaks treeneriametile kuulus ta klubi juhatusse ja töötas tegevjuhina.
Nüüdseks vallandatud Marek Naarisel oli FC Elvas suur roll. Lisaks treeneriametile kuulus ta klubi juhatusse ja töötas tegevjuhina. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

FC Elva jalgpalliklubi president Margus Ivask süüdistab klubi juhatusse kuulunud tegevjuhi ja treeneri Marek Naarise sündsusetud teod taas avalikkuse ette toonud Eesti Ekspressi ebaobjektiivses kajastuses.

Ekspressis sõna saanud endine FC Elva treener väitis loos, et kaotas töö, sest rääkis klubi presidendile Naarisest, kes alaealisele tüdrukutele peenisepilte saadab. Presidendi sõnul lõpetati temaga tööleping enne artiklis kirjeldatud sündmusi ja seda töökohustustest kõrvalehoidmise tõttu.

«Artiklis ära toodud informatsioon sisaldab faktivigu ega kajasta meie arvates juhtunut objektiivselt. Artiklit läbiv versioon klubipoolsest maha vaikimisest ja treeneri vallandamisest ei pea paika,» lausus Ivask FC Elva pressiteates.

Ta jätkas: «Artiklis «vilepuhujana» esinenud meie endise treeneri ja klubi vaheline vabatahtlikel alustel sõlmitud koostööleping (avaldatud artikli materjalides) sõlmiti aastal 2014 ja lõpetati 2016. aasta veebruaris. Seega kaks kuud enne artiklis ära toodud sündmusi. Jalgpalliklubi lõpetas lepingu vabatahtlikuga hoopis teistel põhjustel: nimelt ei osalenud treener klubi töökoosolekutel ja ei täitnud temale pandud lepingust tulenevaid kohustusi,»

Ekspressis ilmunud loo autor Matthias Kalevi sõnul ei suutnud klubi talle varasemat töölepingu lõpetamist kuidagi tõestada. «Elva president väidab, et ta oli selleks ajaks vallandatud, kuid ei osanud seda kuidagi tõestada. Tööleping tal oli, aga Elval pole näidata mitte midagi, mis tõestaks lepingu lõpetamist,» lausus Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles