Dana White kustutas MMA-fännide lootuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Habib Nurmagomedov.
Habib Nurmagomedov. Foto: Press Office of the Head of the Republic of Dagestan/TASS/Scanpix

UFC president Dana White tunnistas, et tal ei õnnestu kuidagi moodi ala ühte suurimat staari Habib Nurmagomedovit tagasi MMA-puuri meelitada.

Nurmagomedov võitles viimati 2020. aasta oktoobris, kui teenis Justin Gaethje üle karjääri 29. võidu. Matši järel teatas ta, et lõpetab profispordi. Möödunud suvel kaotas võitleja oma isa, kes oli ühtlasi tema treener. Nurmagomedov selgitas, et ei soovi seda teekonda ilma isa kõrvalolekuta jätkata.

White ei tahtnud aga pikka aega Nurmagomedovi otsusega leppida. See on igati mõistetav, sest Dagestani võitleja on Conor McGregori kõrval ala üks suurimaid tähti, kes tõi UFCsse kõvasti raha.

Kuid Nurmagomedov jäi oma otsusele kindlaks ning hakkas keskenduma teistele asjadele. Näiteks tegeleb ta kodumaal põllumajandusega ning tal on oma kellabränd. Siiski on Nurmagomedov jäänud MMA-ga lähedalt seotuks. Ühe eesmärgina on ta võtnud sihiks aidata vabavõitlus olümpiamängudele.

Ent ometi liikusid aeg-ajalt spekulatsioonid, et ehk ikkagi on võimalus, et Nurmagomedov asub jahtima ka karjääri 30. võitu. Täna said White ja Nurmagomedov ühise laua taga kokku, kuid MMA-fännid peavad leppima kurva uudisega. «29 – 0. Ta on 100 protsenti lõpetanud. Sind oli imeline jälgida. Aitäh sulle kõige eest, sõber,» teatas White.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles