Talihärm tegi karjääri parima tulemuse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Johanna Talihärm esiplaanil.
Johanna Talihärm esiplaanil. Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix

Rootsis Östersundis toimuval hooaja viimasel MK-etapil teenis Johanna Talihärm sprindis 19. koha. Ühtlasi tähistab see tema karjääri parimat tulemust. Hooaja 13. etapivõidu teenis norralane Tiril Eckhoff.

Talihärm lasi mõlemad lasketiirud puhtalt ning kaotas ühe möödalasu teinud Eckhoffile 44,1 sekundiga. Talihärma eelmine karjääri parim koht pärines samuti Östersundist, kus ta sai 2019. aasta MMil sprindis 20. koha.

«Laskmise üle on kõige rohkem hea meel. Mul oli siin kolme needus ja see sai nüüd lõhutud,» sõnas Talihärm ETV otseülekandes. «Rajal nii hästi end ei tundud kui eelmisel ja üle-eelmisel nädalal, aga midagi hullu polnud. Viimasel ringil tiim ergutas nii hullult, et panin kõik välja. Midagi kripeldama ei jää, pigem on ikkagi hea meel. 0+0 üle peab hea meel olema,» lausus Talihärm, kes teenis õiguse osaleda laupäevasel jälitussõidul.

Eckhoffi järel teenis teise koha itaallanna Dorathea Wierer (0; +2,5), kolmandaks tuli norralanna Ingrid Landmark Tandrevold (0; +6,7).

Teistest eestlannade kohad olid: 71. Regina Oja (2; +2.06,1), 77. Susan Külm (1; +2.20,9), 85. Kadri Lehtla (1; +2.33,3). Võistluse lõpetas 101 sportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles