Üllatuskaotuse saanud Inglismaa koondislane postitus ühismeedias tekitas paksu pahandust

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tottenhami väravavaht Joe Hart.
Tottenhami väravavaht Joe Hart. Foto: Hannah McKay/REUTERS

Tottenham Hotspuri jaoks sai tänavu eurohooaeg läbi, kuna Euroopa liiga kaheksandikfinaalis jäi Inglismaa tippklubi üllatuslikult kahe mängu kokkuvõttes 3:2 alla Zagrebi Dinamole. Pärast mängu oli küsitav ka väravavahi Joe Harti ühismeedia postitus.

Väga aktiivselt sotsiaalmeediat kasutav Hart võttis eilse mängu kokku sõnadega «töö on tehtud». Enamasti tähendab see midagi positiivset ja sama väljendit kasutavad ka mitmed teised tippsportlased tiitlivõitude puhul. Nõnda jäi 33-aastane väravavaht üsna rumalasse olukorda.

«Minu postituses arvasid isegi paljud, et just meie võitsime kohtumise 3:0 ning pääsesime edasi. Kui veider see ka ei tunduks, siis räägin hetkel tõtt. Selline arusaamatus pole kindlasti aktsepteeritav ja tekitasin paljudele ebameeldivusi. Ma vabandan säärase postituse pärast,» kommenteeris Hart olukorda.

Tottenhami fännid on väga pettunud meeskonna esituses ning paljud nõuavad ka peatreener Jose Mourinho lahkumist. Portugallasest juhendaja võtab siiski hetkel veel rahulikult ning tunnistab, et tal oli kurb säärast kaotust vaadata.

«Ma vabandan fännide ees, kes pidid sellist Tottenhami täna väljakul nägema. Väljakul oli ainult üks meeskond, kes tõelise kire ja hingega mängis ning selleks oli Zagreb,» tõdes Mourinho pärast eilset lahingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles