Endine Vene koondise kapten: jätsin joomise maha, pärast seda mul enam sõpru pole

Christopher Krutto
Copy
Igor Denisov.
Igor Denisov. Foto: VASILY MAXIMOV/AFP

36-aastane Igor Denisov oli omal ajal Venemaa jalgpallikoondise kapten, kuid elu on talle ette visanud ka väljakutseid.

Jalgpallur tunnistas, et jättis kolm aastat tagasi alkoholi tarbimise maha ja pärast seda olid kõik sõbrad kadunud.

«Mul ei ole ühtegi sõpra alles. See on minu jaoks keeruline ja valus teema. See võib kõlada imelikult, aga naine on minu parim sõber. Mitte keegi ei oota mind enam Peterburis,» tunnistas endine Peterburi Zeniidi mängija Sport-Expressile antud intervjuus.

Hooajal 2016/17 läks ta laenule Moskva Lokomotiivi. Seal lubas keerulise inimesena tuntud Denisov toonasele presidendile Ilja Herkusele, et ei satu kellegagi tülli. 2017. aastal võideti Venemaa karikavõistlused.

Denisov tegi klubiga lubaduse, et järgneval hooajal jõutakse esikolmikusse. «Ma arvasin, et kõik on võimalik. Seejärel jõudsime Meistrite liigasse. Muutsin oma dieeti ja lõpetasi alkoholi joomise. Elasin ainult jalgpalli nimel,» rääkis venelane.

2018. aastal võitis Lokomotiiv Venemaa meistritiitli ja ja Denisov tunnistas, et see oli viimane kord, kui ta alkoholi tarbis. «Nutsin pärast lõpuvilet. Pärast seda läks kõik oma rada,» sõnas ta.

Samas oli tema otsusel karm tagajärg palluri sotsiaalelule. «Kui sa ei joo, siis keegi ei helista sulle. Kui jood, siis sõbrad mäletavad sind. Raske on mitte kellegagi suhelda. Elan vaid koos perega,» tunnistas Venemaa koondist 54 mängus esindanud poolkaitsja.

Ta lõpetas karjääri 2019. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles