Kas Indrek Tobreluts jätkab Eesti laskesuusakoondise peatreenerina?

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Indrek Tobreluts.
Indrek Tobreluts. Foto: Tairo Lutter

Laskesuusatamise hooaja viimasel MK-etapil Rootsis Östersundis jääb pidada veel kolm võistlust, kuid eestlaste jaoks lõppes aasta naiste jälitussõiduga. ETV otseülekandes räägiti meie koondise peatreeneri Indrek Tobrelutsu tulevikust.

«Alaliidu juhtkond peab otsustama, mis on võistkonna jaoks kõige parem. Mitmed osapooled peavad kõigepealt laua taha istuma ja otsustama, kuidas seda kõige õigem edasi viia on,» vastas Tobreluts küsimusele, kas soovib koondise juhendajana jätkata.

«Eelmisel hooajal mitme treeneri kaasamine oli kõigi jaoks uus ja see tekitas tahtmatult võistkonna sees väikse lõhe, mis sisekliimale ei mõjunud hästi. Muutusi peab selles osas kindlasti tegema, aga nüüd lähme koju ja siis on aega sellega tegeleda. Hetkel veel otsuseid tehtud pole,» lisas ta, täpsustades, et selgus saabub tuleviku osas aprillis. 

Koondises toimus väga suur muutus mais, mil alustas treener-analüütikuna tööd Karmen Reinpõld. 

Hooaja parimaks tulemuseks jäi Tuuli Tomingase 7. koht hooaja avavõistlusel, Kontiolahti sprindis. 120 MK-punkti tähistavad tema karjääri edukaimat aastat. Sama saavutusega sai hakkama ka Johanna Talihärm, kelle saagiks jäi 97 silma. 

Meeste arvestuses oli seis väga õnnetu. Punkte, kokku tosin, teenis vaid Rene Zahkna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles