Politsei leidis pesapalluri autost ligi 10 kilo metamfetamiini

Christopher Krutto
Copy
Jesus Camargo-Corraleselt leitud narkootikumid.
Jesus Camargo-Corraleselt leitud narkootikumid. Foto: /AP/Scanpix

Põhja-Ameerika pesapalliliiga MLB meeskonna Chicago Cubsi sõsartiimi esindav 25-aastane Jesus Camargo-Corrales jäi politseile vahele ligi 10 kilo metamfetamiiniga.

25-aastane sportlane vahistati kolmapäeval Colorados pärast seda, kui šerifi abi nägi teda kiirust ületamas ja närviliselt sõitmas. Denverisse suunduvas autos oli lisaks Camargo-Corralesele veel kaks inimest. Mõlema sõnul polnud nad narkootikumidest teadlikud.

Narkokoer tundis masina tagaistmete alt kahtlust äratavat lõhna ja sinna piilunud politseinikud leidsid pea 10 kilo metamfetamiini ja pool kilo oksükodooni. Pesapallur tunnistas, et transportis sõbra palvel ühte kotti Mehhikost Denverisse, kuid eitas selle sisu teadmise kohta. Väidetavalt pidi ta sõidu eest teenima 500 dollarit.

Alates 2014. aastast Cubsi süsteemi kuulunud Camargo Corralese sõnul arvas ta algselt, et kotis on kas jalatsid või riided. Hiljem ta siiski tunnistas, et narkootikumid ei tulnud talle üllatusena.

Jesus Camargo-Corrales pärast politsei poolt vahi alla võtmist.
Jesus Camargo-Corrales pärast politsei poolt vahi alla võtmist. Foto: /AP/Scanpix

Pesapallur võeti vahi alla ja tal oleks võimalik vabaneda 75 000 dollarilise kautsjoni vastu. Tema tööandjaks olev Cubs sõnas, et on olukorrast teadlik, kuid loobus hetkel kommenteerimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles