Tänak võib järgmiseks MM-etapiks valmistuda Itaalias

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskond plaanib aprilli alguses osaleda Sanremo asfaldirallil, et harjutada kuu lõpus Horvaatias toimuvaks MM-hooaja kolmandaks etapiks. Väidetavalt tahetakse stardinimekirja lülitada ka Ott Tänak ja Thierry Neuville.

Mitmed Lõuna-Euroopa väljaanded on kirjutanud, et Hyundai tahab osaleda Itaalia meistrivõistluste etapil Sanremos, vahendab Soome portaal rallit.fi.

Lõuna-Korea meeskond on ka varasemalt startinud mitmel MM-sarja välisel rallil. Eesmärgiks sõitjatele võistlustunnetuse andmine, lisaks ei kaotata väärtuslikke testipäevasid, mida võib terve hooaja jooksul kasutada vaid piiratud arv kordi.

Klassikalisele Sanremo rallile plaanitakse tulla oma parimas rivistuses. Kinnitamata andmetel saavad 90 km pikkusel rallil WRC-autoga sõita tiimi esisõitjad Tänak ja Neuville. R5-autodega peaksid starti tulema Craig Breen ja Oliver Solberg.

Nädal tagasi kasutas Hyundai meeskond võimalust ning osales veel ühel rallil Itaalias. Rally Il Ciocco e Valle del Serchio proovisid Neuville ja Breen kätt Hyundai uuel R5-autol. Ralli võitis Neuville, Breen sõitis viiendal katsel teelt välja ja tema auto rullus üle katuse.

Järgmine MM-etapp toimub 22.-25. aprillini Horvaatias, mil Aadria mere ääres asuv riiv saab esmakordselt võõrustada WRC-sarja osavõistlust. Sanremo ralli toimub 10.-11. aprillini ning kokku sõidetakse 90 km pikkusel rallil kaheksa kiiruskatset. Võistlusele registreerimine lõpeb teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles