MMile reisinud Eesti iluuisukoondis sai halva üllatuse: lennufirma jättis nende pagasi koos võistlusvarustusega maha

Postimees Sport
Copy
Eva-Lotta Kiibus.
Eva-Lotta Kiibus. Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/Reuters/Scanpix

Sel nädalal algavad Rootsis Stockholmis iluuisutamise maailmameistrivõistlused, kus on kohal ka Eesti esindus. Ometi said nad enne võistlust halva uudise.

Nimelt anti eile ETV spordiuudistes teada, et SASi lennufirma jättis Rootsi lennukiga reisinud Eesti koondise pagasi maha ja seetõttu pole neil täna võimalik jää peale minna.

Eestlased loodavad MMilt ilusat tulemust Eva-Lotta Kiibuselt, kes küll põdes pikalt koroonaviirust, kuid on nüüdseks haigusest taastunud. Ta tunnistas intervjuus ETV spordiuudistele, et loodab olla vähemalt kõlblikus vormis.

«Vabandusi ma küll ei saa tooma hakata pärast võistlust, et koroona tõttu. See ei ole mingi vabandus, mul on piisavalt aega olnud, tunnen ennast piisavalt tervena, et öelda, et see vorm on käes, millega võiks MMile minna,» rääkis Kiibus.

Meestest läheb esimest korda üksiksõidus olümpiapääset püüdma valitsev Eesti meister Aleksandr Selevko. MMil plaanib ta kahe kava peale näidata kolme puhast neljakordset hüpet. 

«Ideaalset vormi me ei saa teha, aga kõik on hästi. Neljakordsed on korras ja kõik muud elemendid on ka korras,» sõnas Selevko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles