Poolfinaalseeria jätkub: kas koroonapausist tuleb võimsamalt välja Selver või Saaremaa?

Postimees Sport
Copy
Selver juhib kolmevõiduni peetavat seeriat 2:1.
Selver juhib kolmevõiduni peetavat seeriat 2:1. Foto: Gertrud Alatare / volley.ee

Kolmapäeval jätkub koroonaviiruse tõttu pausile pandud Credit24 Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria Selver Tallinna ja Saaremaa Võrkpalliklubi vahel. Kell 19 algav seeria neljas kohtumine on otsepildis nähtav nii Kanal 12 kui Postimehe vahendusel. Publikut saali ei lubata.

Selver juhib kolme võiduni toimuvat poolfinaalseeriat mängudega 2:1, seega võidu korral pääseb Selver finaali. Teisest poolfinaalist edenes finaali Bigbank Tartu, kes alistas Pärnu Võrkpalliklubi.

Eesti meistrivõistluste finaalseeria algab juba pühapäeval, 28. märtsil kell 17.

Nii Selver kui Saaremaa meeskond olid pärast kolmandat mängu vahepeal isolatsioonis. Saaremaa peatreener Ioannis Kalmazidis tõdes, et kõike arvestades on olukord keeruline, ent loodetavasti suudetakse hooaja seni tähtsaimas mängus siiski edu saavutada.

«Ega see hea olukord pole enne tähtsat mängu. Olime korralikus vormis ja nüüd tuli taas kümneks päevaks isolatsiooni jääda. Aga Selveril on sama seis. Püüame nii heasse vormi tõusta kui võimalik ja õnneks polnud keegi meist haige,» sõnas Kalmazidis, kelle meeskonnast osa sai siiski saalis treenida, sest nemad olid juba varasemalt viiruse läbi põdenud ja tegid ka antikehade testid.

«Püüame endast parima anda, kolmapäeval on hooaja olulisim mäng. Õnneks pole motivatsiooniga probleeme, sest mängijad olid taas ühistrenni pääsedes arusaadavalt väga rõõmsad. Aga mängurütm ja pallitunnetus on loomulikult häiritud. Oleme lisaks ka seerias kaotusseisus ja Selver on väga tugev meeskond. Peame ise väga hästi mängima, et neile vastu saada.»

Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles oma meeskonna seisust rääkides, et kuna nende jaoks on tegu juba teise isolatsioonis olemisega, said nad varasemat kogemust kasutada.

«Ses osas oli see olukord natuke vähem huvitavam tõesti. Õnnelikud me polnud, et jälle paus oli, aga eks see on paratamatus praegusel ajal. Teiste ja enda kaitsmiseks peab nii tegema. Hetkel oleme tavarütmi taastamas, päev korraga toimetame,» kommenteeris ta.

Juhendaja ütleb, et järgmisest mängust kaugemale ei mõelda. «Eesmärk on selge, aga me ei mõtle praegu liiga pikalt ette. Keskendumine on kolmapäevasel kohtumisel. Teame, et hooaega on jäänud kuskil neli nädalat ja need tulevad väga tiheda graafikuga. Püüame maksimumi võtta sellest.»

Selver Tallinn – Saaremaa VK, üldseis 2:1

3.03 kell 19 Saaremaa VK vs Selver Tallinn 0:3
7.03 kell 17 Selver Tallinn vs Saaremaa VK 3:0
10.03 kell 19 Saaremaa VK vs Selver Tallinn 3:2
24.03 kell 19 Selver Tallinn vs Saaremaa VK 
26.03 (vajadusel) kell 18 Saaremaa VK vs Selver Tallinn

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles