Karjääri esimese MK-etapi võitnud laskesuusataja: saan endale lõpuks diivani osta

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ingrid Landmark Tandrevold.
Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: ANDERS WIKLUND/TT/via REUTERS/Scanpix

Rootsis Östersundis peetud laskesuusatamise MK-sarja viimase võistluse, ühisstardiga sõidu järel oli üks rõõmsamaid naisi karjääri esimene võidu noppinud Ingrid Landmark Tandrevold.

24-aastane norralanna on võistkondlikult teeninud kamaluga võite, ent individuaalne triumf puudus. Pühapäeval õnnestus see viga parandada, 12,5 km distantsil esimesena finišijoone ületanud Tandrevold oli siiralt rõõmus. 

Võistluse järel andis ta Rootsi meediale lõbusa intervjuu. «Ostsin üsna hooaja alguses maja, aga ei soovinud seda kõigile kuulutada. Ma ei tahtnud auhinnarahade kogumiseks liiga suur pinget. Aga raha läheb renoveerimiseks tarvis,» pajatas biatleet.

Lisaks ühisstardiga sõidu võidule jäi Tandrevoldile hooaja viimaselt etapilt näppude vahele ka sprindi kolmas koht. Kahe ilusa tulemusega kasseeris ta 24 000 eurot auhinnaraha. 

«Konto hakkas tühjaks saama küll. Nüüd saan endale vähemalt diivani ja ehk ka muud mööblit osta. Seni on maja olnud täiesti tühi,» naeris ta.

MK-sarja kokkuvõttes lõpetas Tandrevold kaheksandana. Tasub aga ära märkida, et hooaja alguses pidi ta südameprobleemide tõttu mitu võistlust vahele jätma. Sellele vaatamata õnnestus tal veebruaris võita MMilt kaks individuaalset medalit, hõbe ja pronks.

«Jaanuaris tundus, et tuleb minu karjääri kõige kehvem aasta. Nüüd saan aga julgelt öelda, et see oli parim hooaeg. Kõik käis üles-alla, oleksin tahtnud rohkem stabiilsust. See on eesmärk tulevaks hooajaks. Lisaks soovin areneda lasketiirus,» resümeeris Tandrevold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles