Jalgpallikoondise kapten Vassiljev kritiseeris teravalt Terviseametit (3)

Postimees Sport
Copy
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Madis Veltman / Postimees

Eesti jalgpallikoondis peab MM-valiksarja alustama kodumängu asemel Poolas, sest Terviseamet keeldus koroonaviiruse olukorras erandi tegemisest.

Valitsuse reeglite kohaselt on Eestis lubatud korraldada spordivõistlust, kus osaleb koos korraldajatega kuni 100 inimest. UEFA nõuete kohaselt on aga tarvis, et staadionil oleks minimaalselt 150 isikut.

Nõnda kohtubki meie koondis kolmapäeval Tšehhiga hoopis Poolas Lublinis. «Poola riik on leidnud, et kuna kogu tegevus toimub mullis ja kõik osapooled on testitud ega puutu kohalikega kokku, siis see on võimalus, kuidas anda enda inimestele tööd,» selgitas alaliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Paljudes on kodumängust ilmajäämine tekitanud aga pahameelt. Äralennu eelõhtul lahkas teemat koondise kapten Konstantin Vassiljev. 

«Halb üllatus, et me ei saa kodus mängida. Väga palju see meid ei mõjuta, aga see on ebameeldiv. Sellest otsusest loogikat väga otsida pole vaja, sest seal lihtsalt ei ole seda. Aga kui peame sõitma Poola, siis sõidame sinna,» nõelas Vassiljev Soccernet.ee-le. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles