Eesti kikkpoksijad võitsid Baltic Openil hulgaliselt esikohti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fjodor Mihhailovski.
Fjodor Mihhailovski. Foto: Allikas: EAK

Nädalavahetusel toimunud rahvusvahelisel kikkpoksi võistlusel BalticOpen 2012 (end. Estopen) võitsid Estonian Academy of Kickboxing sportlased viis esikohta.

Enamikus fightides oli vastased rasked ja rahvusvahelise kogemusega. Baltic Openil osalesid lisaks eestlastele ka Soome, Norra, Taani, Venemaa sportlased,

Teiste seast tuleb esile tuua noort Fjodor Mihhailovskit, kes võistles alles teist korda. Tema vastane Juhani Mikkonen oli kolm aastat vanem, kogenum, saavutanud varem rahvusvahelistel võistlustel häid tulemusi ja kuus kilo raskem.

Mihhailovski võistles väärikalt, kuid pidi kolmanda raundi lõpus vastase täpsele löögile alla vanduma ja kaotas KOga. Fjodor läks ringi ilma eelnevate teadmisteta vastasest ning ütles, et «vastast tuli õppida tundma fighti ajal.».

Fjodor valmistub praegu oma esimeseks profivõistluseks ning näeb oma tuleviku kikkpoksjana: «Peamine on töötada endaga ja liikuda pidevalt oma eesmärkide suunas.»

Kehakaalus -86 kg võitis esikoha Tartu Kombati võitleja Rain Ruuder. Finaalis alistas Ruuder Dmitri Doroshkevitši EAKst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles