Valencia vutitiimid põrusid

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aritz Aduriz
Aritz Aduriz Foto: AFP / Scanpix

Hispaania kõrgliiga 21. vooru teisel päeval põrusid tabelis kolmandal ja neljandal real paiknevad Valencia linna meeskonnad, kui Valencia CF viigistas võõrsil Racing Santanderiga 2:2 ja UD Levante kaotas kodus Getafele 1:2.

Valencia sõitis külla 17. kohta hoidvale Racing Santanderile ning jäi üllatuslikult juba teisel minutil kaotusseisu, kui Adrian Gonzalez sihile jõudis.

Viigi ja eduseisuni jõudis Valencia alles teisel poolajal, kui kahel korral oli täpne Aritz Aduriz, ent sellest jäi väheks, kuna paar minutit enne lõppu viigistas Racing Bernardo tabamusest seisu, teatab soccernet.ee.


Levantel läks aga veel kehvemini, sest nemad jäid avapoolajal Dani Güiza värava järel Getafe vastu taha ning kui 82. minutil Diego Castro külaliste teise lõi, muutus seis hoopis hapuks. Siiski täitsa häbisse ei jäädud, sest üleajal suutis penalti realiseerida Ruben Suarez.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles