VIDEO Selveri liidermängija kindlast kaotusest Saaremaale: seda poleks küll oodanud

Postimees Sport
Copy
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Pilt videost

Eesti meistrivõistluste poolfinaalis läks põnevaks, sest Saaremaa alistas võõral väljakul 3:0 Tallinna Selveri, viigistades kolme võidu peetava seeria 2:2 peale.

Poolfinaalidele favoriidina vastu läinud Selver alustaski võimsalt. Võideti kaks mängu kindlalt 3:0 ning kolmandas lahingus omati samuti 2:0 edust matšpalli. Saarlased ronisid aga koduplatsil raskest seisust välja ning panid oma paremuse 3:2 maksma.

See õnnestumine andis Saaremaale kõvasti indu. Täna Tallinnas peetud kohtumises domineeriti Selveri vastu enamikku mängust. Koduperemeestel olid helgemaid hetki vaid kolmandas geimis, kuid reaalset võiduvõimalust lõpuks ei tekkinudki.

«Oleme roninud rongi alt välja, nüüd on mängudega seis 2:2. Täiesti uus olukord, aga kahe päeva pärast mängime jälle. Siis hakkab kõik null-nullist pihta,» sõnas Saaremaa kapten Keith Pupart mängujärgses intervjuus. 

«Saime eelmisest mängust uue hingamise, Selveri matšpalli pealt suutsime 3:2 võidu välja nikerdada. See kandus tänasesse üle. Meie poolt oli väga hea esitus.»

Selveri ühe liidri Renee Teppani mäng ebaõnnestus. Diagonaalründaja tõi küll kaheksa punkti, ent rünnakuprotsent oli 38 ning sisse tuli ootamatuid apse. Sellele vaatamata jäi Euroopa tippklubideski leiba teeninud pallur üsna rahulikuks. 

«Seda [viiendat mängu] me spordihuvilised ju praegusel ajal, kui midagi teha pole, tahamegi. Aga nali naljaks. Seda ei oodanud ega osanud ette näha. Kuidagi tühi tunne on. Algusest peale läks kangutamiseks ja mõnusat olekut polnudki. Ei suutnud oma asja kuidagi ajada. Kas või eilse trenni põhjal ei osanud seda oodata. Põnev. Mõlemal olid võrdsed tingimused, järelikult said nemad paremini hakkama,» märkis Teppan.

«Eile oli kõik väga hästi, ei osanud midagi ette näha. Vahest on nii: proovisid ühelt ja teiselt poolt. Kuidagi väga raske ja mitte üldse see, mida igapäevaselt oleme harjunud tegema. Vastase tegur on alati sees, aga mis seal ikka. Lootsime täna asjad ära lõpetada, aga reaalsus on teine ja [reedel] tuleb väga põnev otsustav mäng.»

Pikemalt kuula Puparti ja Teppani mõtteid Postimehe videointervjuudest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles