Video ⟩ Tennisepealiku sõim ajas mängija nutma

Postimees Sport
Copy
Vasek Pospisil Miami Openi tenniseturniiril.
Vasek Pospisil Miami Openi tenniseturniiril. Foto: Michele Sandberg/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tennisemängijad soovivad luua uut profiorganisatsiooni, mis on endast välja ajanud ATP juhi Andrea Gaudenzi. Käimasoleval Miami Openi turniiril sõimas itaallane uue liidu loomise ühte eestvedajat nii karmilt, et viimane puhkes nutma.

Juba eelmisel aastal avaldas maailma esireket Novak Djokovic, et plaanib tenniseproffide assotsiatsiooni (ATP) kõrval luua uue organisatsiooni, nimeks professionaalsete tennisemängijate assotsiatsioon (PTPA). Üks serblase plaani toetajaid on Kanada tennisist Vasek Pospisil. Maailma 67. reket langes aga Miamis ATP juhi räige rünnaku alla.

Gaudenzi ja teised olulised ATP liikmed kostitasid Pospisilit valimatult erinevate süüdistustega, teises seas nimetati teda ülbeks ja harimatuks. 30-aastane kanadalane ei suutnud emotsioone vaka all hoida ja hakkas nutma.

Pärast koosolekut läks Pospisil Miami Open turniiril vastamisi ameeriklasele Mackenzie McDonaldiga. Kanadalane kaotas mängus enesevalitsuse, lõhkus reketeid, lõi palle väljakult välja ja karjus pukikohtuniku peale.

Ta ei suutnud oma tundeid varjata ja sajatas teda varasemalt sõimaud Gaudenzi aadressil. «ATP president karjus mängijate koosolekul minu peale poolteist tundi, sest ma üritan tennisemängijaid ühendada. Poolteist tundi! ATP juht! Kuradi jobu! Võite mind diskvalifitseerida. Kaeban selle organisatsiooni kohtusse,» vahendas Gaudenzi sõnu Reuters.

Vaata videot vahejuhtumist:

Pospisil kaotas McDonaldile 3:6, 6:4, 3:6 ning vabandas hiljem oma käitumise pärast, seletades toimunut sellega, et oli pärast kohtumisest ATP juhtidega väga nördinud ja võttis tunded väljakule kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles