Kindlustusfirma jättis amputatsiooniga silmitsi seisnud sportlase tühjade pihkudega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kati Roivas.
Kati Roivas. Foto: Instagram

Soome murdmaasuusataja Kati Roivas on viimased kuud kindlustusfirmaga jagelenud vigastuse pärast, mis tekkis Šveitsis toimunud suusamaratonil. Kindlustusfirma ei soovi naisele tuhandeid eurosid hüvitada.

Jaanuari keskel Šveitsis toimunud Visma Ski Classics maratonisarja avavõistlusest on tänaseks möödas juba mitu kuud, kuid mitmed suusatajad vaevlevad endiselt vigastuste küüsis, mis neil üle 20 külmakraadi juures tekkisid.

Pärast 65 kilomeetri pikkust suusasõitu oli mitu sportlast sunnitud minema haiglasse, kuna nad olid saanud külmakahjustusi. Nende hulgas oli ka Kati Roivas, kes saab endiselt arstiabi. Soomlanna parema jala suur varvas sai nõnda karmilt kahjustada, et ta seisis silmitsi amputeerimisega.

Nüüdseks on kõige suurem oht seljatatud ning arstid kinnitasid soomlannale, et ilmselt saavad tema jäsemed korda. Siiski on tegemist pika taastusraviga ning Roivas pöördus kindlustusfirma juurde, et võistluste ajal tekkinud kahju hüvitatud saaks.

Kahjuks sai naine kindlustusfirmalt negatiivse vastuse. Talle selgitati, et tegemist ei olnud otsese õnnetusega, vaid vaikselt arenev protsess. «Selline otsus on väga suur tagasilöök mulle ja olen väga kurb. Olen viimasel ajal kogenud väga palju vastaseisu,» selgitas Roivas Soome meediale nukral toonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles