Reegleid eiranud jalgpallitreener nakatus koroonaviirusega (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ivailo Petev.
Ivailo Petev. Foto: ANTONIO BRONIC/REUTERS

Kolmapäeval Helsingis Soome koondisele külla sõitnud Bosnia ja Hertsegoviina peatreener Ivailo Petev andis kodumaal positiivse koroonaproovi. See teeb murelikuks mõlema meeskonna jalgpallurid, kuid hetkel pole ühtki haigestunut lisandunud.

Soome ja Bosnia ja Hetsegoviina leppisid kolmapäeval Helsingis 2:2 viiki ning mõlemad hakkasid kohe ka järgmisteks kohtumisteks valmistuma. Külalised lendasid neljapäeval kodumaale, kus kohe reedel saabus esimene halb teade.

Peatreener Petev andis positiivse koroonaproovi ja suunati kiiresti eneseisolatsiooni. Kõik teised meeskonnaliikmed andsid negatiivse proovi, kuid peavad lähikontaktsetena ikkagi karantiinis viibima. Petev ei saa kindlasti osaleda Bosnia ja Hertsegoviina selle akna viimases MM-valikmängus Prantsusmaa vastu ning peab kohtumist sarnaselt Eesti koondise peatreener Thomas Häberliga hotellitoast vaatama.

Hetkel pole täpsemalt teada, kus Petev haigestus, kuid ta polnud kuigi hoolas ka enda kaitsmisel. Soome meedia teatel kõndis 45-aastane jalgpallitreener Helsingi olümpiastaadionil ringi küll maskiga, kuid see oli kahjuks asetatud lõua alla. Tegemist on selge rikkumisega, kuid seda ei suudetud täheldada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles