Maailmameistrile tuletati Rumeenias meelde ralliajaloo üht mälestusväärseimat hetke

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/Scanpix

Sel nädalavahetusel sõideti Rumeenias TESS Brasovi nime kandnud ralli, millest võttis osa ka WRC2 valitsev maailmameister Mads Östberg. Ja kui selline staar juba kohale tuleb, tasub välja mõelda midagi erilist. 

Nõnda lasigi kohalik rallimees Cristian Sugar oma Suzuki Swifti tagaklaasile kleepida lause «If you show some boobs for Mads, wait for mee too» ehk «kui te näitate Madsile tisse, siis oodake mind ka ära».

Nõnda viitas Sugar mõistagi 2017. aasta Jyväskylä rallil kuulsaks saanud hetkele, kus neli naist näitasid rajal tuhisenud Östbergile oma rindu. Ka järgmisel aastal olid mõned naised raja ääres rindu välgutamas, kuid 2019. aastal sai see lõbu läbi.

Siis kogunesid samas kohas teepervele juba viis palja ülakehaga meest, kes hoidsid enda ees silti «Sorry! No more boobs!» ehk «Vabanda! Rohkem tisse ei näe!»

Kui see on tore meenutus, siis Brasovi rallit norralane ilmselt kõige parema sõnaga meenutama ei jää. Nimelt jäi Citroen C3 Rally 2 masinaga esikoha nimel võidelnud Östberg eelviimasel katsel tehnilise probleemi tõttu teepervele ega saanudki võidukihutamist lõpetada. Ralli võitis lõpuks Östbergiga pikalt konkureerinud Simone Tempestini (Škoda Fabia R5). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles