Asmer untsu läinud etapist: polnud ühtegi asja, kus Vips ise oleks saanud midagi paremini teha

Karl Mihkel Eller
Copy
Jüri Vips (vasakul) ja Marko Asmer omavahel vestlemas.
Jüri Vips (vasakul) ja Marko Asmer omavahel vestlemas. Foto: Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool

Kui vahel võib öelda, et ebaõnnestunud tulemuses ebaõnne süüdistada on lihtsalt kehv vabandus, siis Jüri Vipsi puhul ei pea see paika. Eesti parima vormelisõitjaga juhtus vormel 2 sarja avaetapil midagi kentsakat peaaegu igas sõidus.

Meeskond tegi reedel apsaka, mis pani pitseri kogu nädalavahetusele, kuid tundus, et Vipsil on veel võimalus august välja ronida. Siis tabasid tema vormelit tehnilised probleemid, mis röövisid kindla poodiumikoha, ning tagatipuks lükkas Vipsi igasugusest konkurentsist välja tema jaoks valel ajal rajale tulnud turvaauto.

Kõiki Vipsile osaks saanud karistusi ja ebaõnne ei jõuagi kokku lugeda. «Paraku ei läinud ükski sõit meie plaanide järgi ning lõpuks tuleb meil siit minema jalutada null punktiga. Arvan, et sama hästi võiks ma tegelikult MM-sarja juhtida,» ütles Vips Red Bulli pressiteate vahendusel. «Õnne ja ebaõnne teema on jah kahtlane, aga siin polnud peaaegu ühtegi asja, kus Jüri ise oleks saanud midagi paremini teha,» sõnas Vipsi abimees Marko Asmer Postimehele nädalavahetuse kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles