Lakers sai vigastatud LeBron Jamesile ja Anthony Davisele väärika asenduse

Postimees Sport
Copy
Andre Drummond.
Andre Drummond. Foto: Tony Dejak/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA oli läinud ööl kavas neli kohtumist, kuid tulemustest leidis rohkem kõlapinda teade, et Los Angeles Lakers hankis vigastatud LeBron Jamesi ja Anthony Davise asenduseks Andre Drummondi.

Valitsev meister võttis palliplatsil teise võidu järjest, kui alistas raske mängu järel 96:93 Orlando Magicu. Tasavägise kohtumise avaveerandi võitis Lakers 22:21 ning poolajaks juhiti 44:40. Kolmanda veerandi järel suutis punktiga ette rebida Magic, kuid viimase neljandiku võitis 27:24 Lakers.

Lakersi vedas võidule Saksamaa koondislane Dennis Schröder, kes viskas 24 punkti. Kyle Kuzma arvele jäi 21 punkti, lisaks noppis ta 11 lauapalli. Kaksikduubli said veel kirja Montrezl Harrell (18 punkti ja 11 lauapalli) ning Markieff Morris (12 punkti ja 11 lauapalli). Magicu poolel oli suurimaks punktitoojaks 26 silma teeninud Dwayne Bacon.

Vahetult enne kohtumist teatas Lakers, et on enda ridadesse meelitanud Drummondi, kes mängis sel hooajal Clevelandi Cavaliersi ridades. Lakers tundis vabaagendiks jäänud Drummondi vastu suurt huvi, sest Davis paraneb veebruari keskel juhtunud Achilleuse kanna vigastusest, lisaks on teadmata ajani platsilt eemal LeBron James, keda vaevavad hädad pahkluuga.

Teised NBA tulemused:

Toronto Raptors – Portland Trail Blazers 117:122

Denver Nuggets – Atlanta Hawks 126:102

Charlotte Hornets – Phoenix Suns 97:101

NBA paremusjärjestus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles