Ibrahimovic jätab Eesti värava ilmselt pommitamata

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: GEORGI LICOVSKI/EPA

Rootsi jalgpalli suurim täht Zlatan Ibrahimovic kolmapäevases maavõistluses Eesti vastu algrivistusse ei kuulu.

Ibrahimovic osales küll tänasel Rootsi koondise treeningul, ent lahkus sealt juba 15 minuti järel. Väljaanne Aftonbladet kirjutab, et suure tõenäosusega Ibrahimovic Eesti vastu platsile ei jooksegi.

Rootsi koondise peatreener Janne Andersson sõnas, et Ibrahimovic tervis on korras ja vajadusel saab ta ründajat Eesti vastu kasutada. «Ta ei ole vigastatud. Ta pidigi vaid soojenduse kaasa tegema ja seejärel taastuma. Homme on ta pingil,» lausus Andersson

Võrreldes MM-valikmängudes Gruusia ja Kosovoga mängib Eesti vastu hoopis teistsugune koosseis. See on ka igati loogiline, sest tegu on maavõistlusega. «Mul on hea meel, et saame treeningmatši mängida. Saan anda teistele meestele võimaluse enda tõestamiseks. Kuigi olen neid klubi eest mängimas näinud, tegutsevad nad seal hoopis teiste juhiste järgi. Sellised mängud on meile väga olulised,» lausus Andersson.

Kui Eesti kaotas MM-valiksarjas 2:6 Tšehhile ja 2:4 Valgevenele, siis Rootsi alistas 1:0 Gruusia ja 3:0 Kosovo. Rootsi ja Eesti maavõistluse avavile antakse Stockholmis kolmapäeval kell 18.45.

Rootsi koondise algkoosseis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles