Martin Müürsepaga tiitleid võitnud klubi kohal hõljuvad mustad pilved (1)

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Martin Müürsepp Ateena AEK särgis.
Martin Müürsepp Ateena AEK särgis. Foto: TOOMAS HUIK/PM/EMF

2000. aasta varakevadel nautis Ateena AEK korvpalliklubi Kreeka karikavõitu ja triumfi eurosarjas Saporta karikas, kus mängis väga suurt rolli ka Martin Müürsepp. 21 aastat hiljem on klubi aga majanduslikes raskustes ning suures hädas palkade maksmisega.

Nimelt teatas tunnustatud Leedu korvpalliajakirjanik Donatas Urbonas sotsiaalmeedias, et tema allikate sõnul pole AEK töötasusid välja käinud vähemalt viimase kolme kuu jooksul. Kuigi Urbonas oma allikaid ei avalikustanud, võib olla üsna kindel, et neil on miskit pistmist AEKs palliva leedulase Jonas Mačiulisega.

Korvpallisõber leiab AEK hingekirjast mitu tuntud pallurit. Pikalt Euroliigas leiba teeninud Mačiulise kõrval on rivistuses nimekad jänkid Keith Langford ja Marcus Slaughter, Belgia äss Matt Lojeski ja Kreeka vanameister Nikos Zisis.

Urbonase teatel on mitu AEK mängijat kaalumas, kas lõpetada rahalistes raskustes oleva klubiga leping või mitte. Ta lisas, et näiteks kreeklane Nikos Rogavopoulos olla keeldunud treeningutel käimast.

AEK rahahädadele võiks tuua leevendust hea esinemine Meistrite liigas, sest turniiri võitja viib koju miljon eurot. Meeskond võitleb pääsu nimel veerandfinaali, täna õhtul on vahegrupis ees ootamas väga tähtis kohtumine Türk Telekomiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles