SAADE ⟩ Millise koosseisuga alustab võrkpallikoondis EM-suve?

Postimees Sport
Copy

Eesti Võrkpalli Liit tuleb 1. aprillil välja kahe tähtsa uudisega. Eesti meeste rahvuskoondise peatreener Cedric Enard avalikustab koondisekutse saanud mängijate nimekirja ning antakse teada kuidas hakkab toimuma EM-finaalturniiri Tallinna alagrupimängude piletimüük. Saade algab Postimehe veebis neljapäeval kell 10.00.

Enne saadet

1. septembril tehakse Saku Suurhallis algust Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri alagrupimängudega ning et hakata tähtsaks ürituseks valmistuma tuleb ikka hakata hoogu varakult sisse lükkama, sest nagu meil eestlastel kombeks, alul ei saa käima, pärast ei saa pidama.

Tänases erisaates on meil teile teatada mõned tähtsad uudised. Võib ju tunduda, et EM on kaugel, kuid õigepea algab piletimüük ning tähelepanelikult tasub kuulata, kuidas saab ennast registreerida ametlikuks vollefänniks, sest vaid neile avaneb võimalus hakata väärtuslikke pileteid ostma juba alates 2. aprillist.

Hoiame kõik pöidlaid, et saaliuksed on septembris kõigile valla ning rahvas pääseb omadele pöialt hoidma. Aga kes need omad siis on? Saates teemegi teatavaks koondisekandidaadid ning küsime peatreener Cedric Enardilt, miks ta just need 25 meest välja valis.

Saatekülalised

Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev

Koondislased Robert Täht ja Renee Teppan

Eesti Võrkpalli Liidu peasekretär Helen Veermäe

Eesti meeste koondise peatreener Cedric Enard

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles