Politsei tuvastas Tiger Woodsi karmi avarii põhjuse

Postimees Sport
Copy
Golfitähe Tiger Woodsi auto pärast karmi avariid.
Golfitähe Tiger Woodsi auto pärast karmi avariid. Foto: Ringo H.W. Chiu/AP

Los Angelese politseiuurijad andsid teada, et on tuvastanud põhjuse, miks golfitäht Tiger Woods tegi veebruaris karmi õnnetuse.

Kuigi põhjus on tuvastatud, siis politsei sõnul pole neil õigust selle avalikustamiseks. «Õnnetuse põhjus on tuvastatud ja uurimine lõpetatud,» sõnas Los Angelese maakonna šeriff Alex Villanueva.

Samas tunnistas Villanueva, et ei saa avarii põhjuseid ilma Woodsi nõusolekuta avalikult lahata. Tema sõnul on võimud olnud golfitähe ja tema abilistega ühenduses ja kui sealt tuleb nõusolek, jagatakse avalikkusega seda infot.

Varem on mundrikandjad kinnitanud, et Woodsi vastu ühtegi süüdistust ei ole esitatud ja tegu oli lihtsalt õnnetusega. Ühtegi tõendit sellest, et tema autojuhtimise oskused oleksid õnnetuse hetkel olnud halvenenud, leitud ei ole.

«Nii sääre kui ka pindluu lahtised luumurrud stabiliseeriti sääreluusse paigaldatud vardaga. Lisaks sai vigastada tema jalalaba ja pahkluu, mis stabiliseeriti kruvide ja tihvtidega. Jalalihase ja pehmete kudede trauma vajas tursest tekkinud surve leevendamiseks lihaskatte kirurgilist vabastamist,» kirjeldas Harbor-UCLA haigla peaarst Anish Mahajan pärast õnnetust tema vigastusi.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles