Vormelilegend: Vettel peab kurjast vaimust lahtisaamiseks kutsuma eksortsisti

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel hooaja avaetapil Bahreinis.
Sebastian Vettel hooaja avaetapil Bahreinis. Foto: nordphoto GmbH / Bratic via www.imago-images.de/imago images/Nordphoto

Vormelilegend Damon Hill avaldas arvamust, et tänavu Ferrarist Aston Martinisse üle läinud Sebastian Vetteli vorm võib minna veelgi kehvemaks.

Hooaja avasõit möödus neljakordsel maailmameistril üle kivide ja kändude. Ta jäi kvalifikatsioonis alles 18. kohale ja suutis sõidu lõpetada 15. positsioonil. Lisaks tegi ta kokkupõrke Alpine'i sõitja Esteban Oconiga.

«Vettel on löödud. Kohutav on näha, mis temaga toimub. Tema psüühikas peab toimuma mingisugune muutus. Vettel peab kohtuma eksortsistiga, kes kurja vaimu temast välja ajaks. Ta on teinud midagi valesti, et selline saatus ära teenida,» rääkis Hill F1 Nationi taskuhäälingus.

Kuigi 2021. aasta eel on loodetud, et Vettel suudab teha taas tugeva hooaja, siis algus paljulubav ei olnud.

«Kardan, et asjad lähevad Vetteli puhul ainult hullemaks. Samas peaks halbu ja negatiivseid emotsioone olema võimalik tõrjuda. Kui see õnnestub, siis võib ta võistelda Lewis Hamiltoni ja Max Verstappeniga esikohtade eest,» avaldas britt siiski natuke lootust.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles