Teemu Suninen sai ootamatult hea uudise

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Teemu Suninen Arctic Rally'l.
Teemu Suninen Arctic Rally'l. Foto: Dppi/Nikos Katikis/ZUMAPRESS.com/Scanpix

M-Sporti finantsprobleemide tõttu pidi Teemu Suninen autoralli MM-sarjas tänavu kaasa tegema vaid pooltel võistlusel, ent olukord muutus.

Hooaja eel tabas rallisõpru üsna suur üllatus, sest ainsana teeb sel aastal Ford Fiesta WRCga täisprogrammi kaasa Gus Greensmith. Põhjus peitus briti kopsakas rahakotis. Teist masinat jäid jagama Suninen ja Adrien Fourmaux. Esialgselt pidid mõlemad 12 etapist saama võimaluse kuuel, kuid nüüd on käigus uus plaan. 

«Peaksin osalema vähemalt üheksal rallil. Jutt käis kuuest võistlusest, aga pärast Soome talverallit ütlesid tiimipealikud, et see number suureneb. See on hea uudis kõigile,» rääkis Suninen rallit.fi-le. «Ilmselt nad leidsid kuskilt lisaraha või mida iganes. Mul vahet pole, peaasi, et saaksin võimalikult palju võidu sõita.»

MM-sari jätkub aprilli viimasel nädalavahetusel Horvaatia asfaltteedel. Esialgse info kohaselt peaksid seal WRC-masinaga sõitma Greensmith ja Fourmaux. Ametlikult pole seda aga kinnitatud, mistõttu võib veel üht-teist muutuda. 

Samas püsib õhus ka variant, et Suninen võistleb Horvaatias Fordi R5-autoga. Seni peetud kahel etapil on seda võimalust kasutanud Fourmaux. 

27-aastaselt soomlase kontol on seni neli punkti. Hooaja avaetapil Monte Carlos katkestas ta kohe alguses, kodusel Arctic Rally'l jäi saagiks kaheksas koht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles