Vollekoondis hakkab atra seadma, pilk sügisesel EMil

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Nii Mai alguses koguneva võrkpallikoondise kui ka peatreener Cedric Enardil pilk on mõistetavalt suunatud koduse EM-finaalturniiri suunas.
Nii Mai alguses koguneva võrkpallikoondise kui ka peatreener Cedric Enardil pilk on mõistetavalt suunatud koduse EM-finaalturniiri suunas. Foto: Fotomontaaž: Laila Kaasik / Tairo Lutter

Täpselt kuu aja pärast koguneb Tartus Eesti võrkpalli rahvusmeeskond, et hakata laduma põhja tänavuseks koondisesuveks, mille kulminatsioon on mõistagi kodune EM-finaalturniir septembris.

Seda, milline on tähtede seis viie kuu pärast, kui Vana Maailma tšempionaadile hoog sisse lükatakse, ei tea hetkel isegi Igor Mang, mistõttu võtamegi luubi alla veidi lihtsama teema. Nimelt palusime peatreener Cédric Énardil kommenteerida neid 25 meest, kellega ta tänavu sõtta läheb. Võrreldes mullusega on nimekirjas küll mõningaid muudatusi, kuid rahvusesinduse tuumik on laias laastus samaks jäänud. Ent mis sellest veelgi tähtsam, motiveeritud.

Eesti meestekoondise kandidaadid

Sidemängijad: Kert Toobal, Robert Viiber, Markkus Keel, Renet Vanker

Temporündajad: Henri Treial, Ardo Kreek, Timo Tammemaa, Alex Saaremaa, Andri Aganits, Mart Naaber

Nurgaründajad: Karli Allik, Märt Tammearu, Robert Täht, Kristo Kollo, Oliver Orav, Albert Hurt, Stefan Kaibald, Martti Juhkami*, Andrus Raadik*

Liberod: Silver Maar, Johan Vahter

Diagonaalründajad: Oliver Venno, Renee Teppan, Hindrek Pulk, Valentin Kordas

*Suve esimest poolt kaasa ei tee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles