Cagliari kõrgliigasse püsimajäämine sai taaskord tagasilöögi, algkooseisus alustanud Klavanile kollane kaart

Copy
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Alessandro Tocco/ZUMAPRESS.com

Ragnar Klavani koduklubil Cagliaril oli võimalus Itaalia kõrgliiga 29. voorus koduväljakul tabeliseisu parandada, kuid taaskord võeti vastu valus kaotus. Sedapuhku tunnistati Verona Hellase 0:2 paremust.

Kui vaadata tänavust Cagliari hooaega, siis viimased viis mängu on olnud pigem positiivsust süstinud. Kõikides kohtumistes on suudetud väravateni jõuda ning kogutud ka seitse punkti tabelisse.

Sedapuhku ei suudetud enam ilusat seeriat jätkata ning kolmandat kohtumist järjest tunnistati vastaste paremust. Seejuures oli vähemalt täna võimalus Cagliaril kohtumine ka enda kasuks pöörata.

Avapoolajal ei suutnud kumbki meeskond väravani jõuda, kuid ohtlikke momente jagus nii Veronale kui ka Cagliarile. Kuigi teisel poolajal oli selgelt üritavamaks võistkonnaks koduplatsil mänginud Cagliari, kuid tabamusteni jõudsid külalised. 54. minutil jõudis tabamuseni Eesti koondiselegi värava löönud Antonin Barak ja lõppseisu vormistas üheksandal lisaminutil Kevin Lasagna.

Ragnar Klavanit ei saanud kummaski vastaste tabamuses kuidagi süüdistada, sest avavärav sündis kauglöögist ning teise värava ajaks oli eestlane juba pingile vahetatud. Statistikasse jääb Klavanile ikkagi 25. minutil teenitud kollane kaart kukutamise eest.

Cagliari jaoks oli tänane kaotus väga valus, kuna hooaja sellises faasis vajatakse punkte iga hinna eest. Pärast 29. vooru hoiab Klavani koduklubi Itaalia kõrgliigas 22 punktiga 18. kohta. Päästev 17. positsioon jääb küll ühe punkti kaugusele, kuid seda hoidval Torinol on kaks mängu vähem peetud.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Tagasi üles