Väljalangemistsoonis virelev West Brom häbistas Londoni Chelsea'it

Karl-Joosep Küngas
Copy
West Bromi mängumehed väravat tähistamas.
West Bromi mängumehed väravat tähistamas. Foto: Clive Rose/PA

Euroopa jalgpalli suurliigades on hooajad jõudnud otsustavasse faasi. Inglismaa kõrgliigas tunnistas Londoni Chelsea koduväljakul üllatuslikult West Bromwich Albion 2:5 paremust.

Kohtumine algas Chelsea jaoks suhteliselt kenasti, sest 24. minutil vaadati, kuidas West Brom on sunnitud tegema keskkaitsja vahetuse, kuna Dara O'Shea ei saanud vigastuse tõttu mängu jätkata. Juba kolm minutit hiljem särasid tablool Chelsea 1:0 edunumbrid, kui kodumeeskonna viis juhtima Christian Pulisic.

Edasine oli täielik West Bromi lustimine. Avapoolaja lisaminutitel õnnestus Brasiilia keskpoolik Matheus Pereira kahel korral Chelsea väravani jõuda ning poolajapausile mindi hoopis külaliste 2:1 juhtimisel. Sellele aitas kaasa ka Thiago Silva, kes 29. minutil punase kaardi teenis.

Teine poolaeg jätkus sealt, kust eelmine pooleli jäi. 70. minutiks oli tablool juba West Bromi 4:1 juhtnumbrid ning mäng täielikult nende kontrolli all. Tabamusteni jõudsid veel nii Callum Robinson kui ka Mbaye Diagne.

Viimaste minutitega suutsid mõlemad võistkonnad veel korra väravaarvet kasvatada, kuid midagi oluliselt see enam ei muutnud.

Chelsea'ile oli tänane kaotus väga ebameeldiv, sest sellega antakse võimalus nii West Hamile kui ka Tottenhamile, kes võivad nendelt neljanda koha ära võtta. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles