Neymar kaotas PSG kaotusmängus pea ning saadeti punase kaardiga puhkama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Neymar on tuntud emotsionaalse mängumehena.
Neymar on tuntud emotsionaalse mängumehena. Foto: JB Autissier via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC

Prantsusmaa kõrgliigas läksid täna vastamisi tabeli kaks esimest meeskonda – PSG ja Lille. Mõlemal oli enne tänast koos 63 punkti ning seega tõusid pinged väga kõrgele.

PSG oli koduväljakul selgelt domineerivamaks pooleks, kuid statistilised näitajad ei tähenda midagi, kui skoori ei suudeta teha. Nõnda läkski, sest mängu ainsa tabamuse eest hoolitses Lille ründetalent Jonathan David, kes 20. minutil PSG väravat sahistas.

Kodumeeskond jahtis tormiliselt Mike Maignani väravat, kuid sinna ei lennanud täna ükski pall. Tunded läksid mängu viimastel minutitel nõnda lõppele, et PSG suurim täht Neymar läks ühel hetkel konkurendiga pukslema ning kohtunikul ei jäänud midagi muud üle, kui brasiillane punase kaardiga riietusruumi saata.

Olukord oli tegelikult üpris jabur, sest tegelikult tehti Neymari vastu viga, mille ka kohtunik fikseeris. Lisaks oleks kohe jäänud Lille vähemusse, sest vilemees otsustas Neymari rünnaku alla sattunud Tiago Djalo samuti punast kaarti näidata.

Lille jaoks oli tegemist väga tähtsa võiduga, sest nemad olid enne tänast väravatevahe tõttu teisel positsioonil. Kui täna oleks PSG viigi või võidu kätte saanud, siis poleks neil ilmselt enam tekkinud võimalust liidriks kerkida. Nüüd on Lillel seitse vooru enne hooaja lõppu koos 66 silma ning PSG jääb nendest kolme silma kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles