Riiukukk McGregor astub taas ringi: ma hävitan ta täielikult

Karl-Joosep Küngas
Copy
Iirimaa vabavõitleja Conor McGregor.
Iirimaa vabavõitleja Conor McGregor. Foto: Brian Lawless/PA/Scanpix

Iiri vabavõitleja Conor McGregor teatas, et tuleb tänavu suvel jällegi võitlusringi. Sedapuhku läheb ta juba kolmandat korda vastamisi ameeriklase Dustin Poirier'ga. Matš toimub 11. juulil.

Kui varasemalt oli teada, et Poirier sõlmis lepingu juba varasemalt ning oodati McGregori nõusolekut, siin nüüd on ka iirlane oma allkirja paberile pannud. «Matš on nüüd kalendris kirjas. Suvel näete taas, milline on õige McGregor,» sõnas iirlane sotsiaalmeedias.

Meeste omavaheline vastasseis on olnud äärmiselt põnev. Esimest korda kohtuti 2014. aasta, mil McGregor tehnilise nokaudiga triumfeeris. Tänavu jaanuaris sai Poirier oma revanši, kui ta esimest korda McGregori karjääris mehe ringi pikali löödi.

«Suvel hävitan ta täielikult,» kostis McGregor.

32-aastane McGregor on karjääri jooksul võtnud UFCs 22 võitu ja pidanud ka viiel korral vastaste paremust tunnistama. 2015. aastal teenis ta enda esimese meistritiitli ning hiljem sai temast esimene sportlane, kes kahes erinevas kaalukategoorias tiitlit omanud. 

Sama vana Poirier on karjääri jooksul pidanud koguni 33 kohtumist, millest võitnud 27 lahingut. Mõlemad on jäänud karjääri jooksul alla ka Venemaa vabavõitleja Habib Nurmagomedovile, kes tänaseks karjäärile joone alla tõmmanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles