VIDEO ⟩ Drell säras kaitses ja oli mitmekülgne, kuid Pesaro nigel seeria jätkus

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: VictoriaLibertas/Facebook

Eesti korvpallikoondislane Henri Drell tegi Itaalia meistrivõistlustel mitmekülgse esituse, kuid tema koduklubi Pesaro kaotas 89:97 Trevisole.

Mängu vahetusest sekkunud Drelli arvele jäi 14 minutiga seitse punkti, kuus lauapalli (neist kolm ründelauast), kolm blokeeritud viset, kaks vaheltlõiget, kaks pallikaotust ja üks isiklik viga. Kolmest kahepunktiviskest tabas eestlane ühe, kahest kaugviskest samuti ühe ja neljast vabaviskest kaks.

Pesaro ja Treviso lahingu tipphetked:

Pesaro hoog on viimasel ajal olnud kehv. Nad on meistrivõistlustel kaotanud viis kohtumist jutti ning viis vooru enne põhihooaja lõppu ollakse kümnendad, kuid neil on sama palju võite kui viimasel play-off kohal ehk kaheksandal positsioonil asetseval Bologna Fortitudol.

Teise Eesti koondislase Kaspar Treieri leivaisa Sassari Dinamo jäi 77:108 alla Bologna Virtusele. Kuigi avaveerand võideti 22:13, siis näiteks teine ja kolmas kaotati vastavalt 21:36 ja 12:32.

Treier ei tabanud kümne minutiga ei ühtegi kahest kahepunktiviskest ega kahest kolmepunktiviskest. Ta tegi kaks viga ja ühe pallikaotuse.

14 võidu ja seitsme kaotusega on Sassari tabelis neljas, kolme enampeetud mängu juures on Virtus 17 võiduga kolmas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles