Walesi koondise endise peatreeneri abikaasa: me tülitsesime enne tema surma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Speed
Gary Speed Foto: SCANPIX

Mullu novembris endalt elu võtnud Walesi jalgpallikoondise peatreeneri Gary Speedi abikaasa Louise tunnistas täna kohtus, et tülitses mehega enne tema surma.

Louise Speedi sõnul tekitas mehe töö Walesi peatreenerina nende abielus pingeid, vahendab Telegraph.

26. novembri õhtul käisid nad sõprade juures õhtusöögil ja koju jõudes tekkis neil tüli, mille järel lahkus Louise Speed kodust ja läks autoga sõitma. Kui ta umbes kell pool kaks öösel naasis, ei saanud ta enam majja sisse.

Seetõttu veetis Louise Speed öö oma autos, hommikul aga leidis oma abikaasa garaažist pooduna. Naise sõnul polnud mees jätnud enesetapukirja.

Kahe lapse isa olevat neli päeva enne oma surma saatnud naisele sõnumi, kus rääkis eneselt elu võtmisest, kuid Louise Speedi sõnul olevat mees sellest plaanist loobunud, kuna tahtis veeta aega tema ja nende kahe pojaga.

Speedi lese sõnul kirjutas mees oma sõnumis nende abielu tõusudest ja mõõnadest, ent lisas siis, et pojad on tema jaoks väga tähtsad ja seetõttu on tähtis edasi liikuda.

Politsei sõnul pole 42-aastase mehe surma juures midagi kuritegelikku leitud, kohtuarsti kinnitusel on surma põhjus poomine, surma hetkel oli tema organismis väike kogus alkoholi.

Speed mängis oma karjääri jooksul Sheffield Unitedis, Evertonis, Newcastle’is, Leedsis ja Boltonis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles