Silma pähe saanud Legion lõpetas Paide eksimusteta alguse, Levadia jätkab täiseduga

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Henri Anier (palliga) on sel hooajal olnud heas hoos: ta on meistriliigas löönud kolm väravat.
Henri Anier (palliga) on sel hooajal olnud heas hoos: ta on meistriliigas löönud kolm väravat. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Eesti jalgpalli meistriliigas leppisid Paide Linnameeskond ja Tallinna JK Legion 1:1 viiki.

Kohtumise avavärava lõi juba 4. minutil Henri Anier, kes realiseeris 200 sekundit pärast avavilet Joseph Saliste tsenderduse. Avapoolajal enam väravaid ei löödud, kuigi Legionil oli kaks head varianti. Paide väravas mänginud Mattias Sapp tegi aga head tõrjed.

Lõppskoor vormistati 61. minutil. Sander Puri pääses Sapiga silmitsi ning koondislane mängis palli väravavahist mööda, kuid puurivaht niitis Puri maha. Kohtunik näitas igati õigustatult penaltipunktile ning Nikita Andrejevil polnud mingit muret 11-meetri karistuslöök võrku lüüa.

Viimasel pooltunnil oli mõlemal võimalusi mäng enda kasuks kallutada. Parim neist langes Paidele, kui Sekou Camara sai nurgalöögist peaga üritada, ent Legioni puurivaht Ivans Baturins tegi fantastilise tõrje. Lahtise pallini jõudis esimesena Paide mees, kuid tugev löök lendas paarilt meetrilt posti.

Legioni jaoks oli tegemist esimese punktiga sel hooajal. Paide oli eelnevad kaks mängu võitnud, praegu hoitakse seitsme silmaga esikohta.

Teises tänases kohtumises alistas FCI Levadia võõrsil 4:0 Viljandi Tuleviku. Kübaratriki lõi Zakaria Beglarishvili, kelle tabamused sündisid kõik penaltist. Jala sai valgeks ka Strahinja Krstevski.

Levadia jätkab meistrivõistlusi täiseduga, olles võitnud kõik kolm kohtumist. Tulevikule oli see ühe võidu kõrval teiseks kaotuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles