Järjekordne vaktsineeritud treener andis positiivse koroonaproovi (3)

Christopher Krutto
Copy
Rick Bowness
Rick Bowness Foto: Jeffrey McWhorter/AP/Scanpix

Põhja-Ameerika jäähokiliigas NFL Dallas Starsi meeskonda juhendav Rick Bowness andis positiivse koroonaproovi, kuigi on ise viiruse vastu vaktsineeritud.

Starsi peatreener määrati pärast positiivset proovi isolatsiooni ja peab nüüd järgima NHLi koroonaprotokolle. Seetõttu võttis tiimi juhtohjad üle John Stevens.

Dallase meeskonna tegevjuht Jim Nill kahtlustab, et tegu on valepositiivse tulemusega. «Rick on vaktsineeritud. Teame, et NBAs mängival Dallas Mavericksil juhtus sarnane lugu treeneri Rick Carlisle'iga. Mitmed inimesed on seda kogenud. Usume, et tegu on valepositiivse prooviga,» seletas Nill NHLi kodulehele.

Nilli sõnul saab pärast positiivset PCR-testi tuvastada, kui tugevalt see nakkust näitab. «Sellel testil oli viirust näitav väärtus väga väike, aga tulemus oli ikkagi positiivne. Ta pandi isolatsiooni turvalisuse pärast. Talle tehti esimene vaktsiin juba jaanuaris ja nüüdseks on ta mõlemad doosid saanud,» seletas tiimi juht.

Sarnane juhtum leidis aset ka Dallas Mavericksi peatreeneri Rick Carlisle'iga, kes juba jaanuarist saadik on täielikult vaktsineeritud. Ometi andis ta enne mängu New York Knicksiga positiivse koroonaproovi ja pidi kohtumist jälgima hotellitoast. Ka tema loodab, et tegu oli valepositiivse testiga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles