Pidu katku ajal maksis kätte: Juventus ei paku enam ühele suuremale staarile lepingut

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Paulo Dybala.
Paulo Dybala. Foto: LiveMedia/Claudio Benedetto / IP/PA Images

Argentina vutitähe Paulo Dybala lepingu läbirääkimised Juventusega said pärast skandaalset pidu suure tagasilöögi.

Detsembris pakkus Juventuse president Andrea Agnelli Dybalale lepingut, mis toonuks ründajale aastas sisse 10 miljonit eurot pluss boonused. Lepingupakkumine oli sedavõrd luksuslik, et teinuks argentiinlasest hoobilt maailma top 20 enimteeniva mängija. Tema kahjuks seda pakkumist enam laual pole.

Üks põhjustest on hiljuti maha peetud pidu, millega olid lisaks Dybalale seotud veel Juventuse mängijad Weston McKennie ja Arthur Ramos. 31. märtsil koputas McKenny korteri uksele politsei, kes reageeris öörahurikkumisele. Politsei nägi kurja vaeva, et pidulistega kontakti saada, seistes ukse taga koguni tund aega. Lõpuks lasti võimuesindajad tuppa. Seal «tervitas» neid 20 pidulist, kelle seas ka kuulsad vutimehed.

Juventus määras kolmele jalgpallurile koroonaprotokolli rikkumise eest rahatrahvi ning eemaldas nad ajutiselt meeskonna juurest. Eriti kalliks läks pidu maksma Dybalale, kes võinuks uue lepingu järgi teenida aastas maksimaalselt 22 miljonit eurot, millest 12 miljonit olnuks boonused. Tõsi, Dybala ei kiirustanud sellele lepingule alla kirjutama, sest soovis, et tema garanteeritud palk oleks 15 miljonit eurot.

Dybala praegune leping Juventusega lõppeb 2022. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles