Skandaalse otseülekandega poleemikat tekitanud endisele NBA tähele anti kinga

Postimees Sport
Copy
Paul Pierce.
Paul Pierce. Foto: Winslow Townson/AP/Scanpix

USA telekanal ESPN teatas, et vallandas nende juures korvpallieksperdina töötanud endise NBA mängija Paul Pierce’i. Põhjuseks ameeriklase otseülekanne sotsiaalmeedias, kus ta pidutses stripparite seltsis.

Otseülekandes oli näha, kuidas aastatel 1998–2017 NBAs 26 397 punkti visanud Pierce jõi koos sõpradega alkoholi, suitsetas ja mängis pokkerit. Lisaks olid peole kutsutud ka stripparid, kes tantsisid ja tegid meestele massaaže. Paljudele inimestele käis see vastukarva, sest Pierce'il on kodus abikaasa ja väike laps.

2008. aastal Boston Celticsiga NBA meistriks tulnud Pierce ei avaldanud toimunu suhtes mingisugust kahetsust ega isegi vabandanud oma fännide ees. «Tere hommikust,» kirjutas ta päev pärast pidu ja postitas selle juurde neljasekundilise video, kus ta lihtsalt naeris.

Kuigi 43-aastase endise tippkorvpalluri jaoks võis tegu olla tavalise peoõhtuga, siis tema praegune tööandja oli teist meelt. Kohe pärast mängijakarjääri lõpetamist ESPNis eksperdina tööd alustanud Pierce sai kompaniist kinga. Alates 2017. aastast telekanalis töötanud Pierce mängis olulist rolli nende saadetes NBA Countdown ja The Jump.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles