Neymariga tülli läinud jalgpallur: ma ei teinud midagi, aga ta ründas mind

Postimees Sport
Copy
Tiago Djalo (keskel) ja Neymar (paremal).
Tiago Djalo (keskel) ja Neymar (paremal). Foto: Philippe LECOEUR via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC/Scanpix

Laupäeval toimunud Prantsusmaa kõrgliiga kohtumises läks Brasiilia koondise ja Pariisi Saint Germaini tähtmängija Neymar kallale Lille’i kaitsjale Tiago Djalole. Nüüd rääkis kannatanud suu puhtaks.

«Mul oli Neymariga konflikt eelmisel aastal, kui mängisime Pariisis. Kuid siis ei läinud asi nii hulluks,» kommenteeris Djalo. «Seekord ei teinud ma mitte midagi. Pärast viga kohtunik vilistas ja Neymar ründas mind. Kukkusin maha. Ta proovis minult palli ära võtta ja lõi käega vastu lõuga. Ja seetõttu sain mina punase kaardi, ma ei tea kuidas seejuhtus.»

Intsidendi tõttu sai Neymar teise kollase kaardi, Djalole näidati aga punast kaarti. Väljakult lahkudes jätkus situatsiooni mängijate tunnelis. «Neymar ütles mulle tunnelis asju, mis mulle ei meeldinud. Ma ei mäletagi täpselt mida, aga need polnud kindlasti head asjad. Neymar võiks teisi jalgpallureid rohkem respekteerida,» jätkas Djalo.

PSGd 1:0 võitnud Lille tõusis sellega tabeli liidriks ja nende edu PSG ees on seitse vooru enne hooaja lõppu kolm punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles