VTB-liiga juht tunnustas Kalev/Cramot võidu eest CSKA üle: fenomenaalne mäng!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
7. veebruar oli ajalooline päev, mil Kalev/Cramo alistas võõrsil Moskva CSKA.
7. veebruar oli ajalooline päev, mil Kalev/Cramo alistas võõrsil Moskva CSKA. Foto: Mihail Serbin/VTB

Korvpalli VTB Ühisliiga tegevjuht Ilona Korstin tegi Venemaa meedia vahendusel hooajast vahekokkuvõtte. Positiivses võtmes toodi välja ka Kalev/Cramo.

«Mis on enim üllatanud? Kindlasti tuleb plusspoolele kanda Peteburi Zenit. Eelmisel aastal olid nad ebastabiilsed, aga Xavi Pascuali liitumisega moodustati tugev tuumik ja koguti enesekindlust. Tavaliselt tekib kahes tugevas sarjas, VTBs ja Euroliigas mängides teatud raskusi, ent Zeniti hooaeg on kulgenud väga sujuvalt,» alustas Korstin. 

«Lisaks tahaksin välja tuua Zielona Gora edu. Nad hoiavad kuuendat kohta ja pääsevad kindlasti play-off'i. Nad on tänavu üle mänginud mitmed tipud ja esinevad üldiselt stabiilselt,» jätkas ta. 

«Rõõmu teeb ka Nižni Novgorod, kes aeg-ajalt tugevaid satse «hammustab». Üleüldse on hooaeg põnevalt kulgenud. Isegi Kalev, kes asub tabeli lõpus, suutis alistada Moskva CSKA. Ja see oli fenomenaalne kohtumine.»

Olenevalt võistkonnast jääb Ühisliiga põhiturniiri lõpuni üks kuni viis kohtumist. Kalevi play-off'i rong on selleks hooajaks ära sõitnud. Eesti esiklubi kohtub veel kodus Moskva Himki ja Nižni Novgorodiga, hooaeg lõpetatakse 25. aprillil Jenisseis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles