Tartu kaotas haavatud Tarvale: pole mingit vabandust

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Tarvas lõpetas Tartu vastu kolmemängulise kaotusteseeria.
Tarvas lõpetas Tartu vastu kolmemängulise kaotusteseeria. Foto: Diana Jesin / TÜASK

Eesti korvpalli meistrivõistluste tänases ainsas mängus alistas Rakvere Tarvas koduväljakul lähirivaali Tartu Ülikool Maks&Mooritsa 80:76.

Võrdselt kulgenud kohtumises said otsustavaks pisasjad. Otsustavatel hetkedel näitasid koduperemehed veidi kindlamat närvi. Märkimisväärne on ka tõik, et Tarvas pidi hakkama saama kolme põhitegijata, eemale jäi kogu korvialune trio: Renato Lindmets, Riley Hayes ja Tormi Niits. Muide, eelnevad kolm mängu võitis Tartu. 

Võõrustajate poolelt tegi särava partii Kristaps Gluditis, kes kogus üleplatsimehena 33 punkti. Devin Harris lisas 15 silma. 

Tartlase resultatiivseimana tõi Emmanuel Wembi 18 punkti ja 13 lauapalli. Kaksikduubli sai kirja ka Tomas Balciunas 11+11, Charles Barton viskas 14 silma. 

«Nende koosseis oli küll ebastandardne, aga me ei osanud seda ära lahendada. Võibolla oli viga, et hakkasime liiga palju korvi alla toppima, aga see ei vabanda, et lasime pallikaotustest ja kiirrünnakutest endale liiga palju korve visata. Tundus, et poistele oli mängu kaal teada ja nad olid väga närvilised, eriti mängu alguses. See andis kogu mängule tooni ja jäime tagaajajaks mängu lõpuni. Ise mängisime halva mängu täna ja ega ei olegi mingit vabandust,» sõnas Tartu peatreener Toomas Kandimaa pressiteates.  

Tarvas hoiab 12 võidu ja 18 kaotusega kaks neljandat kohta. Tartu on kuues (10-23). 

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles