Politsei avaldas karmi avarii teinud Tiger Woodsi õnnetuse põhjuse

Christopher Krutto
Copy
Golfitähe Tiger Woodsi auto pärast karmi avariid.
Golfitähe Tiger Woodsi auto pärast karmi avariid. Foto: GENE BLEVINS/REUTERS/Scanpix

Veebruari lõpus karmi avarii teinud golfitäht Tiger Woods ületas õnnetuse hetkel kõvasti kiirust.

Los Angelese maakonna šeriff Alex Villenueva avaldas, et Woods sõitis 70 alas umbes 135 km/h ja auto rullus avarii järel mitu korda.

Mitmeid tõsiseid vigastusi saanud Woods lasti aprilli alguses haiglast välja. Tema organismist ei leitud alkoholi ega narkootikumide jälgi.

«Selle õnnetuse põhiline põhjustaja oli teetingimustele mittevastaval, ebaturvalisel kiirusel sõitmine ja suutmatus kurvi välja võtta,» vahendab Villenueva sõnu BBC Sport.

Woodsi auto rullus pärast teelt väljasõitu mitu korda, tabas puud ja jäi lõpuks seisma mõnesaja meetri kaugusel. Villenueva sõnul võis ta puud tabada kiirusel 120 km/h.

«Auto sõiduandmeid kogunud must kast näitas, et Woods vajutas ainult gaasi ja mitte kordagi pidurit. See võib näidata, et ta vajutas valet pedaali, kui proovis auto üle kontrolli saada,» Los Angelese šerifijaoskonna kapten James Power.

«Kui sa satud paanikasse või sõidu ajal juhtub midagi äkilist, siis esimene mõte on pidurit vajutada. Usume, et ta soovis seda teha, aga vajutas kogemata gaasipedaali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles