Koroonahaige jalgpallur eiras isolatsioonireeglit ning ajas tagatipuks jalgratturi alla

Christopher Krutto
Copy
Luiz Adriano.
Luiz Adriano. Foto: NOUSHAD THEKKAYIL/EPA/SCANPIX

Brasiilias juhtus uskumatu olukord, kus koroonaviirusega nakatunud jalgpallur määrati isolatsiooni, kuid ta otsustas seda eirata. Tulemuseks oli jalgratturi alla ajamine.

Nimelt andis Palmeirase klubisse kuuluv ründaja Luiz Adriani kaks positiivset koroonaproovi ja pidi seetõttu 10 päeva isolatsioonis veetma. Asümptomaatiline brasiillane otsustas seda aga rikkuda ja viis ema autoga kaubanduskeskusesse.

Varasemalt karjääri jooksul ka näiteks Donetski Šahtari ja AC Milani esindanud ründaja seiklus aga nii kergelt ei lõppenud. Nimelt õnnestus tal sõita parklas otsa jalgratturile, kes sai kergemaid vigastusi.

Esmaspäeval jagati ühismeedias videot, kus Luiz Adriano kõrval ootab, kuni ratturit tohterdatakse. 33-aastane sportlane sai oma teo eest trahvi.

Ühismeedias avaldatud teadaandes selgitas pallur, et on tegelikult juba viiruse läbi põdenud ja saab seda ka tõendada, kuid oleks pidanud siiski klubi reeglitest kinni pidama.

«Viisin oma ema, kes ei oska sõita, ostukeskusesse. Ma ei lahkunud kordagi autost ja kandsin terve aja maski. Kahjuks sattusin õnnetuse, kui tabasin jalgratturit parklast välja sõites,» selgitas ta juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles