Gareth Bale nägi ufot

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Nick Potts/AP

Laenulepinguga Tottenhamis mängiv jalgpallur Gareth Bale on veendunud, et maaväline elu eksisteerib. On ju oma silm ikkagi kuningas.

«[Maavälise elu kohta] on palju vandenõuteooriaid, kuid samuti on USA valitsus avaldanud ufodest salvestusi. Tulnukad on 100 protsenti olemas. 100 protsenti. Tean, et mõned ufod on ilmselt võimude poolne salanipp, kuid olen ise ufot näinud,» teatas 31-aastane jalgpallur, täpsustamata uskumatu kogemuse detaile.

Septembris Madridi Realist laenulepinguga Tottenhami siirdunud Bale on sel hooajal mänginud 13 Inglismaa kõrgliiga kohtumises, mille jooksul on löönud viis väravat ning andnud kaks väravasöötu.

Bale, kelle laenuleping lõppeb suvel, on öelnud, et kavatseb tagasi Madridi minna, kuigi keegi teda sinna tagasi ei oota. Hooajal 2019/20 mängis Bale Madridi Reali eest kõigest 16 Hispaania kõrgliiga kohtumises.

Walesi jalgpalluri leping Madridi Realiga kehtib 2022. aasta suveni. Kuigi Hispaania suurklubi sooviks mängijast vabaneda, pole Bale valmis lepingut lõpetama, sest see toob talle sisse 600 000 eurot nädalas. On ilmselge, et ükski teine klubi pole valmis talle nii suurt raha maksma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles