Saksa suur autotootja jätkab Eesti võidusõitjaga koostööd

Karl-Joosep Küngas
Copy
Martin Rump.
Martin Rump. Foto: Sutton Images

Audi Sport customer racing Asia avaldas tänavused ametlikud esindussõitjad. Nende seas on 25-aastane eesti võidusõitja Martin Rump.

Peale Rumpi kuuluvad Audi Sport Aasia 2021 nimekirja veel eestlase kaassõitja 2018-hooajal hiinlane Franky Cheng Congfu ja 2019 Thai Super Series sarjas Rumpiga võite kogunud tai sõitja Sandy Stuvik. Esindussõitjatena jätkavad ka hiinlane David Chen Weian ja hongkongi Shaun Thong.

«Cheng Congfu on käinud Audi GT programmiga käsikäes alates 2013. aastast. Aja jooksul on kogunenud etapivõidud erinevatest sarjadest nagu Audi Sport R8 LMS Cup, GT World Challenge Asia ja GT Asia. Tuginedes neljale võidujanulisele noorele talendile Sandy Stuvik, Chen Weian, Martin Rump ja Shaun Thong, on programmi eesmärk tugevdada meie tiimide ja klientide väljavaateid võidusõitudel üle terve regiooni,» ütles Alexander Blackie, Audi Sport customer racing Asia juhataja.

«Äsja 25-aastaseks saanud Martin Rump on võitnud Audiga arvukaid võidusõite erinevates sarjades. Rumpil on mehaanika inseneri kraad ning on tõestanud end vilunud sõidujuhendaja ja mentorina. Audi customer racing Asia avastas eestlase 2015-hooajal, kui ta võttis Formula Masters China sarja üldvõidu. Sellest alates on Rump ehitanud üles eduka karjääri Audiga nii ringrajal kui ka väljaspool.»

Reisipiirangutest hoolimata on kõigil viiel esindussõitjal plaanis tegus hooaeg, mille detailid ootavad veel avaldamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles